KAKO PARKIRATI AVTOMOBIL V 29. NADSTROPJU SVOJE GARAŽE

 

 Hamilton Scots Singapur

 

 Novo dimenzijo parkiranja v 56 apartmajih Hamilton Scots stolpnice v Singapurju je omogočil parkirni sistem Wöhr Multiparker 720. Vsakemu apartmaju pripadata dva parkirna prostora, ki se nahajata pred apartmajem v vsaki etaži, tudi na 100 m višine. S tem je nastal novi način parkiranja poimenovan »Skygarage«, ki je namenjen zahtevnim ljubiteljem avtomobilov, kjer želi lastnik svoje vozilo videti iz stanovanja in je to lahko tudi eden od glavnih razlogov, zaradi katerih se bodo odločili za nakup stanovanja.                                                                                                                               Več o projektu!

 

 

  

 

     

Wöhr Multiparker 720 sistem omogoča, da lastniki svojega dragega konjička (Ferrarija, Lamborginija ali podobno) parkira nemoteno in varno od 1. do v 29. nadstropja tako, da vozilo zapelje v pritličju v vstopno kabino. Po identifikaciji sistem sam zapelje in parkira vozilo na točno določeno garažno mesto.                                                                          Več v video posnetku!

 

  

  

   

Ko voznik zapusti vstopno kabino, se avtomobil samodejno prestavi v dvigalo, obrne za 90 stopinj in se dvigne v ustrezno etažo in parkira pred apartmajem.                                                                                                                    Več v video posnetku!

 

  

 

                        

 

Sistemi ki omogočajo takšne in podobne rešitve iz serije Multiparker so predstavljeni tudi v drugih projektih!     Več o tem!

 

 

  Najhitrejša pot do popolnih informacij!   JE TUKAJ!